2cvh-mk-3

Трансплантација на Кос

2cvh-mk-2

Неврохирургија

2cvh-mk-8

Ринопластика

2cvh-mk-7

ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА

2cvh-mk-4

Баријатриска Хирургија

2cvh-mk-5

Здравје на Очите и
Очна Естетика

2cvh-mk-6

Онколошка Хирургија

Наши Пациенти

corlu-vatan-youtub-kapak-23

БОЛНИЦА ЧОРЛУ ВАТАН

Болницата е основана во 1981 година како Прва приватна здравствена установа во Тракија. Благодарение на искрениот и насмеан вработен кадар, кој е компетентен во областа на здравствената заштита и го следи развојот на технологијата, ги третираме пациентите и нивните најблиски со почит. Нашата „Болница на која можете да и верувате“ продолжува да дава здравје. За да добиете повеќе информации за нашата болница и вашето здравје, можете да се претплатите на нашиот канал на YouTube
corlu-vatan-youtub-kapak-23

БОЛНИЦА ЧОРЛУ ВАТАН

Болницата е основана во 1981 година како Прва приватна здравствена установа во Тракија. Благодарение на искрениот и насмеан вработен кадар, кој е компетентен во областа на здравствената заштита и го следи развојот на технологијата, ги третираме пациентите и нивните најблиски со почит. Нашата „Болница на која можете да и верувате“ продолжува да дава здравје. За да добиете повеќе информации за нашата болница и вашето здравје, можете да се претплатите на нашиот канал на YouTube